EST ENG RUS

 


     


Vilistlaste korvpalliturniir

REGISTREERI VÕISTKOND SIIN


Advendikontserdid

Jõuluootus on kaunis aeg, kus süütame küünlaid ning laulame koos jõululaule. Tähistame seda meie advendikontserditega, kus õpilased esitavad tundides õpitud laule. Kuid seekord mitte ainult. Pärast väikest pausi on taas hoo sisse saanud mudilas- ja lastekoorid õpetajate Eva-Tiina ja Gert-Oti juhendamisel. Just advendikontserdil said need uued koosseisud teha oma debüütesinemised. 

Suur tänu meie tublidele muusikaõpetajatele - Helen, Gert-Ott ja Eva-Tiina!


Külaline ühiskonnaõpetuse tunnis

15. detsembril külastas 12ab klassi ühiskonnaõpetuse tundi Kristiine linnaosavanem Jaanus Riibe. Linnaosavanem tutvustas õpilastele omavalitsuse toimimist ja ülesandeid. Lisaks innustas ta õppima, sest igal ühel on võimalus saavutada, mida ta soovib, kui teeb selle nimel tööd ja õpib.

Õpetaja Eva-Tiina Põlluste


Õpilasesinduste kogemuskohtumine

30. novembril korraldas meie õpilasesinduse asepresident Liis Anette Pant õpilasesinduste vahelise kogemuskohtumise. Ürituse eesmärgiks oli tuttavaks saada teiste koolide õpilasesindustega ning luua nendega sidemeid tulevasteks koostöö võimalusteks. TKG ja Audentese õpilasesindused tutvustasid üksteisele oma tegevusi, struktuuri ja korraldatud üritusi. Hiljem tuli Eesti Õpilasesinduste Liidu liige läbi viima simulatsiooni “Vaidleme selgeks!”. Lõpetuseks toimus nö maailmakohvik, kus arutati teemadel nagu “juhtkond ei võta õpilasesindust tõsiselt” ja “alternatiivid telofonidele vahetundides”. Üritus sujus hästi ning korraldatud üritusega jäädi rahule.

Liis Anette Pant


Korvpalliturniir vilistlastele

Tallinna Kristiine Gümnaasium korraldab laupäeval, 17. veebruaril kooli 105. sünnipäevale pühendatud vilistlaste korvpalliturniiri.

Turniiril saavad osaleda Tallinna Kristiine Gümnaasiumi vilistlased. Võistkondade nimed ja koosseisude nimekirjad peavad olema esitatud hiljemalt 9. veebruariks. Võistkonda tohib kuuluda kuni seitse mängijat.

Võistluste süsteem selgub pärast registreerunud võistkondade arvu teada saamist.
Teavitame võistkondi mängude ajakavast hiljemalt 12. veebruaril.
Esimene mäng algab kell 11.00
 
Registreerimisel vajalik võistkonna ühe liikme kontaktandmed: nimi, meiliaadress ja telefoninumber, võistkonna nimeks lõpetamise aasta ja soovi korral lisada midagi (kui erinev pange näiteks 2006-2008), teiste liikmete nimed ja lõpetamise aasta.
 
Registreeri võistkond SIIN

 

 


Tulevased sündmused:


14.03 Emakeelepäev
15.03 Maleturniir
27.03 Rahatarkuse päev
27.03 Playbox "Nostalgia"
______________________________
16.05 Perepäev
08.06 Kooliaasta lõpuaktused
(v.a. 9. ja 12. klassid)
Kell 11.00 1.-4. klasside aktus
Kell 12.00 5.-8, 10.-11. klasside aktus

08.06 Vilistlaste kokkutulek
27.05 9. klasside lõpukell
28.05 12. klasside lõpukell
19.06 Põhikooli lõpuaktused kell 12.00
Gümnaasiumi lõpuaktus 16.00

Rohkem infot: huvitegevus -> sündmuste kalender



Logi sisse

Tunniplaan 

  

Klõpsa Padleti ikoonil ja

vaata näiteid IKT

kasutamisest koolitundides

 

"Aktiivne ja turvaline koolipäev"

 

 

Erasmus+ projektid

Kaasava hariduse põhimõtete rakendamise toetamine Tallinna koolides

Rohelise kooli programm on ülemaailmne ja selles osaleb ligi 60000 õppeasutust rohkem kui 72 maalt. Täpsemalt saab uurida FEE Eco-Schools Global kodulehelt. Programmi tegevusi koordineerib Eestis Tartu loodusmaja, liitunud õppeasutuste ja programmi kohta saab täpsemalt lugeda siit. Programm toob keskkonnahoidliku mõtteviisi õppeasutuse tegemistesse süsteemselt ja terviklikult, aidates lastel ja noortel kujuneda jätkusuutlikult mõtlevateks keskkonnateadlikeks inimesteks. Meie õppeasutus liitus programmiga aastal 2023.